Başkan Öztürk “30 Mart’ın coşkusuyla iktidara yürüyoruz”

Başkan Öztürk “30 Mart’ın coşkusuyla iktidara yürüyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve Yönetim Kurulu, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamından ziyaret etti.

8 Şubatta yapılan il başkanlığı seçiminden sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretlerine başlayan Yusuf Baş, Kozan’da yürüttüğü temaslar kapsamında Belediye Başkanı Musa Öztürk’le bir araya geldi.

 

Belediye çalışmaları hakkında Başkan Öztürk’ten bilgi alan Yusuf Baş, belediyeler, ilçe başkanlıkları, ülkü ocakları ve il başkanlığını da kapsayan tüm teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiği mesajını verdi. Yusuf Baş konuşmasında “Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde tüm teşkilatımız uyku orucuna girmiştir. Önümüzdeki genel seçim süreci bize iktidarın yolunu açacaktır. Tüm parti teşkilatımızın canla başla bu yolda birlikte hedefe yürümeleri ortak gayemizdir.” dedi.

 

İl Başkanı Yusuf Baş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk “Partimizin yeni il başkanı Sayın Yusuf Baş’a ve yönetim kuruluna görevinde başarılar diliyorum. Yapacakları tüm çalışmalarda kendilerine destek olacağız. Önümüzdeki yoğun siyasi süreçte birbirimize daha da kenetlenerek sayımızı arttıracak, el birliğiyle Türk Milliyetçiliğini iktidar yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu bir hayal değil. Biz bunu başarabileceğimizi 30 Mart yerel seçimlerinde ortaya koyduk” dedi.